• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Caroline Schamle

Caroline Schamle

Naast algemene fysiotherapie ben ik gespecialiseerd in manuele lymfedrainage (ook wel oedeemtherapie genoemd). Ook ligt mijn aandachtspunt op het begeleiden van oncologische patiënten die rondom hun behandelingen extra begeleiding en advies nodig hebben. Dit kan door middel van medische training in kleine groepjes of individueel. Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig.

Hanneke Noordzij

Hanneke Noordzij

Ik werk als algemeen fysiotherapeut en ben vooral geïnteresseerd in de motoriek van de ouder wordende mens. Een boeiend vakgebied, waarin preventie een belangrijke rol speelt. ZO is bijvoorbeeld vallen de meest voorkomende oorzaak van letsel bij ouderen. Een goede conditie en valtraining kunnen vallen helpen voorkomen en daarmee veel problemen en leed bij ouderen. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en wandel ik graag met onze hond. Ik werk op dinsdag en donderdag.

Marcia de Klerk

Marcia de Klerk

Mijn naam is Marcia de Klerk en woon in Schiedam. In november ga ik mij specialiseren in perifeer-arterieel vaatlijden (etalagebenen). Daarnaast gaat mijn interesse uit naar sportklachten, mijn eerder gevolgde cursus medical taping is daarbij een welkome aanvulling. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, doe ik aan tennis en hou ik van reizen en koken. Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag aanwezig.

Jarka van der Gaag

Jarka van der Gaag

Sinds 2004 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en sinds 2009 mag ik mij ook Master in de manuele therapie noemen. Mijn interesse gaat met name uit naar wervelkolom gerelateerde klachten, core training, sportrevalidatie en knierevalidatie. Tevens begeleid ik met enthousiasme de wandelgroep op woensdagochtend. In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn gezin en doe ik aan spinning en lees ik graag. Ik ben op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig.

Michiel Cornelisse

Michiel Cornelisse

Mijn naam is Michiel, ik woon in het prachtige de Lier in het Westland. In Breda heb ik de opleiding Fysiotherapie gevolgd. Met veel plezier en enthousiasme werk ik nu hier, in Schiedam Noord, na een periode in de Lier als fysiotherapeut gewerkt te hebben. Als trainer van de 55+ en medische fitness groepen help ik Schiedam weer een beetje in beweging te komen 😉. Mijn keuze voor fysiotherapie is gemaakt vanwege de mogelijkheid mensen te helpen en beter maken bij lichamelijke klachten. Mijn grootste hobby is korfbal en dit doe ik met heel veel plezier bij Valto in de Lier. Vanaf heden ben ik e…