• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Caroline Schamle

Caroline Schamle

Naast algemene fysiotherapie ben ik gespecialiseerd in manuele lymfedrainage (ook wel oedeemtherapie genoemd). Ook ligt mijn aandachtspunt op het begeleiden van oncologische patiënten die rondom hun behandelingen extra begeleiding en advies nodig hebben. Dit kan door middel van medische training in kleine groepjes of individueel. Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig.

Hanneke Noordzij

Hanneke Noordzij

Ik werk als algemeen fysiotherapeut en ben vooral geïnteresseerd in de motoriek van de ouder wordende mens. Een boeiend vakgebied, waarin preventie een belangrijke rol speelt. ZO is bijvoorbeeld vallen de meest voorkomende oorzaak van letsel bij ouderen. Een goede conditie en valtraining kunnen vallen helpen voorkomen en daarmee veel problemen en leed bij ouderen. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en wandel ik graag met onze hond. Ik werk op dinsdag en donderdag.

Marcia de Klerk

Marcia de Klerk

Mijn naam is Marcia de Klerk en woon in Schiedam. In november ga ik mij specialiseren in perifeer-arterieel vaatlijden (etalagebenen). Daarnaast gaat mijn interesse uit naar sportklachten, mijn eerder gevolgde cursus medical taping is daarbij een welkome aanvulling. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, doe ik aan tennis en hou ik van reizen en koken. Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag aanwezig.

Rodger Meijaard

Rodger Meijaard

Mijn naam is Rodger Meijaard. Ik ben sinds april 2017 werkzaam bij Fysiotherapie Schiedam Noord. Ik heb mijn opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Om de cliënten in de praktijk nog beter van dienst te kunnen zijn, heb ik als aanvulling op mijn fysiotherapeutisch handelen het diploma dry needling behaald. Dry Needling is een behandelmethode waarbij men triggerpoints behandeld (ook wel spierknopen genoemd). Met behulp van een kleine naald wordt de spierknoop kort aangeprikt. Het resultaat is een snelle en effectieve reductie van klachten en vermindering van pijn.

Jarka van der Gaag

Jarka van der Gaag

Sinds 2004 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en sinds 2009 mag ik mij ook Master in de manuele therapie noemen. Mijn interesse gaat met name uit naar wervelkolom gerelateerde klachten, core training, sportrevalidatie en knierevalidatie. Tevens begeleid ik met enthousiasme de wandelgroep op woensdagochtend. In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn gezin en doe ik aan spinning en lees ik graag. Ik ben op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig.